• Ons team en vacatures

  • Ons team en vacatures

don derksen

Don Derksen, eigenaar en (MKB-krediet)coach

Initiatiefnemer en eigenaar van Derksen Financieel is Don Derksen. Don heeft zijn sporen ruim verdiend in de wereld van accountancy, financiën en ondernemen. Voordat hij in 2002 als zelfstandig ondernemer aan de slag is gegaan, heeft hij sinds 1984 verschillende financiële functies vervuld in sectoren als handel, zorg, productie, zakelijke dienstverlening en ICT. Verder heeft hij bij diverse accountantskantoren gewerkt.

Vanuit zijn brede en gedegen ervaring en vakkennis, adviseert en ondersteunt Don zowel zakelijke als particuliere klanten. Hij is thuis in uw vragen op het gebied van (financiële) administratie, belastingzaken en bedrijfsvoering. Don is gecertificeerd MKB Kredietcoach. Hij hanteert daarbij een persoonlijke, eerlijke en integere aanpak. Zijn motto: opgeven is geen optie!

MKB Kredietcoach

Naast Don bestaat het team van Derksen Financieel uit vakkundige medewerkers. Ze ontzorgen u graag.

wendy takken

Wendy Takken

Wendy Takken houdt zich bezig met het verzorgen van de jaarrekeningen, winstaangiften, controleren van administraties, advisering, kantoorplanning en werkverdeling.

Irma Rijndertse

Irma Rijndertse is voor velen een bekend gezicht. Zij is het eerste aanspreekpunt van Derksen Financieel, omdat ze het secretariaat en de receptie beheert. Daarnaast houdt ze zich bezig met loonadministratie en debiteurenbewaking.

Marieke krispijn

Marieke Krispijn

Marieke Krispijn ‘bevrouwt’ eveneens de receptie en verwerkt administratie.

Profielplaceholder man

Bob Takken

Bob Takken is onze bedreven administrateur. Naast de verwerking, houdt hij zich bezig met het uitwerken hiervan als voorbereiding op het samenstellen van uw jaarrekeningen en begrotingen.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0481 450 552 of mail naar
info@derksenfinancieel.nl voor een afspraak. Of maak gebruik van ons contactformulier.

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Daar kunt u op rekenen!