“Te vaak blijven ondernemersplannen hangen in de dromenwereld, omdat ondernemers geen goede vertaalslag weten te maken naar de denkwereld van de financier.”

   Om ondernemers nog meer te ontzorgen op financieel en fiscaal gebied, is Don Derksen opgeleid tot gecertificeerd MKB Kredietcoach. Hij helpt en adviseert ondernemers uit het MKB bij het verkrijgen en behouden van een krediet en bij het ondernemen. “Te vaak blijven ondernemersplannen hangen in de dromenwereld, omdat ondernemers geen goede vertaalslag weten te maken naar de denkwereld van de financier.”

   Door zijn bedrijfskundige opleiding en brede ervaring kent Don de wereld van financiële en fiscale zaken, accountancy èn is zelf ook ondernemer. Daardoor weet hij deze vertaalslag te maken naar een concreet, realistisch en onderbouwd bedrijfsplan.

   Als MKB Kredietcoach werkt Don op een no-nonsense manier met een hands-on mentaliteit. Verder is hij betrokken. Persoonlijk contact en advies is het uitgangspunt voor het coachingstraject. Daar kunt u op rekenen!

   mkb kredietcoach